Най-голямото търговско изложение за традиционни индийски продукти  , ще бъде

...
Най-голямото търговско изложение за традиционни индийски продукти  , ще бъде
Коментари Харесай

Първото издание на фестивала „BEST OF INDIA“ във Варна

Най-голямото комерсиално ревю за обичайни индийски продукти , ще бъде публично намерено на 8-и юли в 17:00 часа, от господин Санджай Рана, дипломат на Индия в България.  Фестивалът ще продължи от 8-и до 17-ти юли, в Дворец на Културата и Спорта в гр. Варна. 



Събитието е част от поредност от действия, отбелязващи 75-ата годишнина от независимостта на Индия по самодейността Azadi Ka Amrit Mahotsav. Съществуват големи благоприятни условия за обогатяване на икономическите задължения сред Индия и България, защото страната ни предлага положителни благоприятни условия за индийски артикули и услуги. Въпреки пандемията, икономическите и културни взаимоотношения сред нашите две страни не престават да се уголемяват, като тази експозиция ще способства за увеличение на дипломатическия капацитет сред двете страни.



Повече от 50 компании от Индия ще показват висококачествени артикули и услуги, в това число чай, подправки, дарове и занаяти, обзавеждане за дома, текстил и дрехи, бижута и козметика и др. 

Изложението ще продължи от 8-и до 17-ти юли 2022 година от 11:00 до 20:00 ч. Входът е безвъзмезден.

Повече детайлности за фестивала вижте на ФБ страницата: 

Събитието се организира със съдействието на Българска Търговска Промишлена Палата и с поддръжката на Посолството на Индия в София. 

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР